jesteś tutaj: Strona główna » Grupy » O portalu - problemy, pomysły, uwagi. » Forum » Forum - przemeblowanie
rejestracja przypomnienie hasła
O portalu - problemy, pomysły, uwagi.

Sprawy dotyczące korzystania z portalu akwar.net. Coś nie działa, czegoś brakuje, masz pomysł na zmiany? Pisz tutaj!

Grupa otwarta

+ dołącz do grupy19 członków 10 dyskusji

Właściciel

Marcin

Marcin
Data utworzenia
11.03.2009

Moderatorzy

Najaktywniejsi członkowie

Marcin Marcin (70) Anais Anais (27)
Odpowiedz

Forum - przemeblowanie

24.05.2010, 22:59 Piotrek pisze
user
Witajcie,

po długich namysłach, podjęliśmy decyzję o uporządkowaniu i przemeblowaniu forum.

Jak widzicie - zniknęły grupy puste lub bardzo mało uczęszczane, posty z grup dotyczących pojedynczej ryby zostały przeniesione do działów im odpowiadających.

Myślę, że dzięki temu zabiegowi forum stanie się czytelniejsze i nie będzie problemu z dublującymi się postami.

23.11.2010, 22:35 Marcin pisze
user
Posprzątaliśmy trochę forum. Zmieniliśmy nieco kolejność poszczególnych działów, tak żeby te najważniejsze i najczęściej odwiedzane były na górze, a fora o podobnej tematyce obok siebie. Mamy nadzieję, że będzie trochę bardziej czytelnie. Jeśli macie jakieś uwagi to piszcie.

25.11.2010, 00:16 Evcia pisze
user
Przydało by się uporządkować galerie ryb i akwariów, dodać kategorie "krewetki, raki i ślimaki" :D plus dodatkową "inne zwierzęta" ... bo szczerze mnie drażni ten nieporządek :) już wcześniej o tym wspominałam, ale Piotrek stwierdził
że jest to nie potrzebne - mam nadzieje że zmieniłeś zdanie :)

http://www.socomp.pl/

25.11.2010, 15:24 rybio0oka pisze
user
Fajnie by było, gdyby przy dodawaniu odnośników z innych stron nie pojawiały się linki, tylko można było wklepać własną nazwę. Było by czytelniej.
Nie wiem po co na forum akwarystycznym opcja inne zwierzęta, w końcu zacznie się tu tworzyć coś w stylu pupili.com. Jesli ktoś chce pokazać inne swoje zwierzęta, niech fotki wstawia na stronie 'o mnie'.

25.11.2010, 16:03 Marcin pisze
user
rybioOoka - jest taka opcja. Jeśli dobrze rozumiem to chodzi o to żeby link do strony wyglądał np. tak: link do głównej strony

Działa to tak: wpisujesz jakiś tekst, zaznaczasz go i klikasz czwartą ikonkę od lewej -> link.gif - pojawi się okienko gdzie wpisujesz link do strony którą chcesz dodać i gotowe.

25.11.2010, 16:20 Evcia pisze
user
Rybio0oka nie da się w profilu bo musisz wybrać galerie,
a jakiś czas temu były wstawiane zdjęcia psów itp do galerii ryb...
to już chyba lepsza osobna galeria niż taki bałagan... jak już im na to pozwalają
to ich sprawa, ja bym na to się nie godziła i usuwała zdjęcia... ale to nie moja strona.

http://www.socomp.pl/

25.11.2010, 18:36 rybio0oka pisze
user
Faktycznie, dziękuję bo nie wiedziałam jak to działa ;)
W takim razie masz rację, Evcia

Odpowiedz